Whitening Line - Tratament Ten Pigmentat

TRATAMENTE COSMETICE

Whitening Line - Tratament Ten Pigmentat

Tratament clasic de albire a tenului pentru Pielea Pigmentata

Este un tratament specific pentru pielea palida, terna, fara luminozitate si cu pete cauzate de soare sau de alti agenti externi. Acest tratament incetineste procesul de melanogeneza cauzat de razele solare, determina transformarea melaninei de culoare inchisa in melanina de culoare deschisa si actioneaza ca un fotoprotector biologic.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1.  Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce sau Deep Cleansing Oil.
 2.  Se curata fata,gatul si decolteul cu demachiantul Creamy Cleansing Foam.
 3.  Se realizeaza tonifierea cu Brightening Lotion.
 4.  Se realizeaza peelingul cu Soft Refiner pentru un ten mai putin incarcat sau peelingul chimic  pentru tenul incarcat si cu multe pete inchise la culoare si vechi cu ajutorul produselor Aha. Vom curata fata si decolteul cu ajutorul lotiunii Aha Skin Cleanser.Apoi vom aplica o fiola Aha Glycolic Treatment. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fara a o irita. Dupa 5-7 minute, se va curata peelingul cu manusa inmuiata in apa.
 5. Dezincrustarea se efectueza prin doua metode:
  1. DEZINCRUSTAREA CLASICA - se realizeaza cu ajutorul combinei cosmetice.Se foloseste galvanodermul si o solutie x care ajuta la saponificarea sebumului si usureaza extractiile.
  2. DEZINCRUSTAREA DIN PRODUS  este o tehnica moderna si mult mai eficienta de a pregati fata pentru extractii.La aceasta etapa vom folosi: Mousse di Mare all' Uva, Foglie di vite si film osmotic.
 6. Dupa extractii, fata se tonifica cu Brightening Lotion.
 7. Se realizeaza masajul facial cu ajutorul cremei de masaj termice  Vitalizing Massage Cream ce contine Glucosyl Hesperidin si  ulei de masline.
 8. Se prepara fiola Pure C si se aplica o cantitate suficienta pe toata fata printr-un masaj usor si relaxant pana se absoarbe in totalitate.
 9. Se aplica White–Light, corector local pe pata
 10. Se aplica masca Skin Whitening Mask. In afara propietatilor sale de albire aceasta masca contine substante active care calmeaza si revigoreaza epiderma. Peste masca se poate aplica Foglie di Vite impregnata cu tonic Brightening Lotion si se lasa sa actioneze 15-20 minute. Dupa expirarea timpului, masca se indeparteaza cu manusa imbibata cu apa.
 11. Se face un masaj in jurul ochilor cu Vitamin Eye Cream sau Brightening Wrinkle Filler.
 12. In final se aplica White Day Protection Spf 15 pe fata  gat si decolteu sau Daily UV Brightening lotion Spf 40 care are si efect antirid si o protectie solara mult mai puternica.


Se recomanda ca initial sa se efectueze cate un tratament pe saptamana pentru ca apoi sa se realizeze 2 tratamente pe luna si sa se foloseasca intens acasa produsele home-use. Acest tip de tratament este recomandat sa se realizeze si in timpul verii.

Produse Necesare:

 1. Bio Douce / Deep Cleansing Oil
 2. Creamy Cleansing Foam
 3. Brightening Lotion
 4. Soft Refiner
 5. Foglie di vite
 6. White –Light
 7. Pure C
 8. Skin Whitening Mask
 9. Vitamin Eye Cream
 10. White Day Protection Spf 15
 11. Daily UV Brightening lotion SPF40
 12. Vitalizing Massage Cream

Produse Optionale:

 1. Aha Skin Cleanser
 2. Aha Glycolic Treatment
 3. Mousse di Mare all' Uva 

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Creamy Cleansing Foam 150 ml - demachiant
 2. Brightening Lotion 250 ml - lotiune tonic
 3. White light - corector ce se aplica zilnic local pe pata
 4. Brightening Wrinkle Filler - gel de fond care acopera imperfectiunile.
 5. White Day Protection Spf 15 50 ml - crema cu factor de protectie 15;
 6. Brightening Essence Gel - se foloseste inainte de aplicarea produsului White Day protection Spf 15 sau Daily UV Brightening Lotion spf 40
 7. Daily UV Brightening Lotion spf 40 - trateaza petele,  are efecte antirid  si  factor de protectie ridicat 40.  Este ideala si ca baza de machiaj.
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii