Vitis Treatment

TRATAMENTE COSMETICE

Kianty SPA - Vitis Treatment

Vitis Treatment Tratament Pentru Celulita Cu Retentie De Apa

Tratament specific pentru celulita asociata cu retentia de apa. Este un tratament de drenare si antioxidant datorita continutului ridicat de alge marine si polifenoli.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se va face o curatare profunda a zonei tratate cu o doza si jumatate de peeling „Il sale e l'uva” amestecat cu  „Olio di Vinaccioli”. Excesul se inlatura cu ajutorul manusilor umezite in apa.
 2. Dupa ce pielea este perfect curata si uscata vom intinde prin masare pe intreg corpul de „Cocktail di alghe e uva”. Acesta este un produs cu proprietati puternic remineralizante care va pregati pielea, ajutand penetrarea substantelor active din tratamentul care va fi aplicat ulterior.
 3. Dupa terminarea masajului vom aplica un strat de „Vigna del Mar” (100-150ml) pe intreg corpul. In gel se va adauga ulei esential „Essenza di vigna draining-stimulating”. Se inveleste clientul cu film osmotic sau cu film de infasurare si se introduce in patura termica sau in tunelul cu infrarosu pentru a intensifica efectul anti-celulitic al produsului. Se lasa sa actioneze 20 minute.
 4. Se inlatura gelul cu o manusa din prosop si cu multa apa calduta. Nu este nevoie de dus.
 5. Vom termina tratamentul cu un masaj usor cu crema de masaj „Uvaslim”. Aceasta crema este imbogatita cu polifenoli din struguri si are activitate anti-oxidanta, anti-celulitica si de slabire intensiva datorata derivatului organic iodurat „cellutrat”.

Acest tratament poate fi efectuat in 50-60min.

Produse Necesare:

 1. Il sale e l'uva (peeling exfoliant)
 2. Olio di Vinaccioli (ulei pentru masaj)
 3. Cocktail di alghe e uva (extract glicolic)
 4. Uvaslim (Crema pentru masaj)
 5. Vigna del mar (gel pentru impachetari corporale)
 6. Essenza di vigna draining-stimulating (ulei esential)

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Bagno di Latte
 2. Serum di Vino
 3. Cristalli di Vigna
 4. Essenza di Vigna
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii