Vite Vitality

TRATAMENTE COSMETICE

Kianty SPA - Vite Vitality

Vite Vitality Tratament Anticelulitic, De Slabire, Remodelare si Crestere a Fermitatii Pielii

Bruno Vassari ne prezinta noul sau tratament corporal de la Kianty Vite Vitality, tratament tonifiant-remodelator si anticelulitic. Este vorba de o adevarata experienta senzoriala ce confera echilibru corpului si mintii noastre. In acest tratament, beneficiile se unesc cu filosofia Spa, ducand la relaxarea maxima a simturilor noastre.

Acest tratament este compus din 6 produse, 3 dintre ele fiind noua descoperire Bruno Vassari in lupta impotriva celulitei si a distrugerii tesutului adipos: peeling cu efect de autoincalzire, ser intensiv, masca plastifianta bazata pe extract de struguri.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se incepe tratamentul prin realizarea catorva miscari de relaxare cu ajutorul a doua prosoape incalzite si cu cateva picaturi de ulei estential ”Essenzza di Vigna”
 2. Aplicam pe piele apa calda cu ajutorul mainilor dupa care se aplica peelingul ”Vino Caldo”. Se va face o curatare profunda a zonei de tratament dupa care excesul de produs se elimina cu o manusa umezita.
 3. Se va aplica un “Serum di vino” prin masare usoara.
 4. Se va aplica prin masare tonicul corporal “Cocktail di Alghe  e uva”.
 5. Se prepara masca “Miracolo di Vino“ (6-8 linguri) cu apa si “Essenza di Vigna” pana devine de consistenta unei paste dense si omogene. Se aplica masca pe zona de tratament si se lasa clienta timp de 15-20 min.
 6. Se va inlatura masca manual fara sa se necesite dus si vom termina tratamentul printr-un masaj usor cu crema “Uvaslim”

Acest tratament poate fi efectuat in 50-60min

Acest tratament se poate efectua atat folosind sursa de cadura (tunel cu infrarosu sau termocuverta) cat si fara ajutorul acesteia, fiind benefic pentru persoanele ce intampina dificultati la nivelul circulatiei periferice.

Se recomanda utlizarea acasa a serului “Serum di Vino” in combinatii cu bai repetate cu sare de baie anticelulitica “Cristali di Vigna”

Produse Necesare:

 1. Pelling Vino Caldo (peeling termic)
 2. Cocktail di Alghee uva (extract glicolic)
 3. Miracolo di Vino (masca plastifianta)
 4. Essenzza di Vigna Draining – Stimulating (ulei esential)
 5. Serum di Vino(ser concentrat anticelulitic)
 6. Uvaslim (Crema pentru masaj)

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Bagno di Latte
 2. Serum di Vino
 3. Cristalli di Vigna
 4. Essenza di Vigna
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii