Skin Comfort - Ten Sensibil

TRATAMENTE COSMETICE

Skin Comfort - Ten Sensibil

Tratament Skin Comfort - Pentru tenul sensibil si cuperotic

Tenul sensibil este foarte des intalnit, fiind mai expus decat celelalte tipuri de ten actiunii factorilor externi. Principala necesitate a acestui tip de ten este calmarea si hidratarea lui. Bruno Vassari a creat o linie de produse destinate acestui tip de ten cu extract de ceai verde, alge marine, multivitamine si extrase naturale cu efect calmant.
Tratamentul Bruno Vassari pentru ten sensibil intareste si repara epiderma avand drept scop reducerea deshidratarii si protejarea tenului de factorii externi daunatori.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce sau Deep Cleansing Oil. Aceasta solutie este neiritanta, inofensiva pentru zona ochilor, antiinflamatoare si are o mare putere de curatare.
 2. Se efectueaza curatarea si purifierea fetei, gatului si decolteului cu ajutorul   demachiantului Fresh Cleansing Fluid.
 3. Apoi se efectueaza tonifierea cu ajutorul solutiei Refreshing Toner ce are ca scop desavarsirea demachierii, indepartarea particulelor de demachiant si pregatirea fetei pentru pasii care urmeaza.
 4. Se realizeaza peelingul cu Pulizia. Acest peeling vegetal permite realizarea unui peeling superficial fara sa irite pielea datorita agentilor calmanti pe care ii contine.
 5. Dezincrustarea se efectueza prin doua metode:
  1. DEZINCRUSTAREA CLASICA se realizeaza cu ajutorul combinei cosmetice.Se foloseste galvanodermul si o solutie x care ajuta la saponificarea sebumului si usureaza extractiile.
  2. DEZINCRUSTAREA DIN PRODUS  este o tehnica moderna si mult mai eficienta de a pregati fata pentru extractii folosind doar produs cosmetic. La aceasta etapa vom folosi: Mousse di Mare all’ Uva, Foglie di vite si film osmotic.Initial, se aplica  pe fata Foglie di vite inmuiata in tonic Refreshing Toner. Se amesteca Mousse di Mare all’ Uva cu apa calduta  ( avand in vedere ca este un ten sensibil). Se aplica in strat gros ocolind  zona ochilor( se vor aplica pad-uri). Apoi se aplica peste film osmotic sau folie de plastic, care are rol ocluziv pentru a pastra temperatura mastii si pentru o mai buna penetrare a produsului. Se lasa sa actioneze 5 minute.Se indeparteaza masca pe portiuni in functie de zona in care se vor efectua extractiile.
 6. Dupa extractii se realizeaza calmarea pielii cu ajutorul tonicului Refreshing Toner.
 7. Se aplica usor printr-un masaj usor continutul unei fiole Facial Hidratante sau Revitalizante, dupa care se poate continua masajul cu Skin Restore. Acesta este un produs care repara si revitalizeaza epiderma refacand astfel mecanismele naturale de regenerare ale pielii.
 8. Se realizeaza masajul facial cu ajutorul cremei de masaj termice  Vitalizing Massage Cream ce contine Glucosyl Hesperidin si  ulei de masline.
 9. Se aplica masca Gentle Soothing Mask care are rolul de a calma si de a hidrata pielea sensibila. Se lasa sa actioneze 15- 20 minute.
 10. Dupa expirarea timpului, masca se indeparteaza cu apa calduta pentru a se realiza o mai buna decongestionare a pielii.
 11. Se aplica Eye Contour Gel in jurul ochilor si Calming Day Lotion sau Gentle Night Cream. Pentru pielea cuperozica cu capilare evidente masajul final se realizeaza cu  Stop Redness produs care va da o stralucire  pielii si va estompa aspectul neplacut al capilarelor.

Produse Necesare:

 1. Fresh Cleansing Fluid
 2. Refreshing Toner
 3. Bio Douce / Deep Cleansing Oil
 4. Pulizia
 5. Facial Hidratante –fiola
 6. Skin Restore
 7. Gentle Soothing Mask
 8. Eye Contour Gel – Cream
 9. Calming Day Lotion
 10. Stop Rednes
 11. Vitalizing Massage Cream

Produse Optionale:

 1. Mousse di Mare all’ Uva – produs dezincrustare
 2. Foglie di Vite

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Calming Day Lotion 50ml - pentru piele sensibila mai putin incarcata
 2. Stop Redness 50ml - crema tratament pentru cuperoza
 3. Skin Restore 50ml - crema pentru piele sensibila cu probleme si foarte incarcata
 4. Gentle Night Cream 50ml - crema de noapte
 5. Eye Contour Gel - crema pentru zona perioculara
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii