Pure Solution - Ten Gras

TRATAMENTE COSMETICE

Pure Solution - Ten Gras

BRUNO VASSARI va propune un tratament complet bazat pe trei actiuni principale atat pentru tenul gras cat si pentru tenul accneic:

 1. Curatare si tonifiere: Eliminarea excesului de sebum prezent in epiderma pentru a preveni posibila sa oxidare.
 2. Exfoliere si hidratare: Exfolierea usoara a suprafetei pielii. Regleaza secretia de sebum, inchide porii si contine produse neuleioase pentru a regla hidratarea.
 3. Corectare:  Controlul formarii de sebum si matifierea celor mai afectate zone. Adaugarea elementelor ce catifeleaza pielea astfel incat autoapararea sa fie sustinuta. Este foarte importanta urmarea tratamentului regulat si metodic, si mentinerea unei igiene stricte a pielii. Pentru acest tip de piele se incearca echilibrarea secretiilor seboreice pentru eliminarea microorganismelor responsabile de degradarea grasimilor. Este necesara curatarea profunda pentru atenuarea porilor deschisi. Se realizeaza cel putin un tratament lunar

Tratament Pure Solution Pentru Ten Gras

Acest tratament este destinat tenului hiperseboreic. Bruno Vassari a creat un tratament cu adevarat spectaculos prin care se indeparteaza excesul de sebum, ce scade secretia glandelor sebacee si reduce la normal PH-ul pielii.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio Douce sau Deep Cleansing Oil. Aceasta solutie este neiritanta, inofensiva pentru zona ochilor, antiinflamatoare si are o mare putere de curatare.
 2. Se curata pielea cu Pure Solution Cleansing Gel care are si efect antiinflamator.
 3. Apoi se tonifica pielea  cu ajutorul solutiei antiinflamatoare,  astringente si descongestionante Balancing Tonner.
 4. Se realizeaza peelingul cu Soft Refiner sau peelingul chimic cu  produsele AHA. Peelingul chimic este recomandat acestui tip de ten intrucat nu agreseaza pielea. Acest tip de peeling se realizeaza astfel: vom curata fata si decolteul si il vom pregati pentru etapa urmatoare cu ajutorul lotiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiola AHA Glycolic Treatment ce se maseaza pana la penetrarea in totalitate. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fara a o irita. Dupa 5-7 minute, se va curata peelingul cu manusa inmuiata in apa.
 5. Dezincrustarea se efectueza prin doua metode:
  1. DEZINCRUSTAREA CLASICA se realizeaza cu ajutorul combinei cosmetice. Se foloseste galvanodermul si o solutie x care ajuta la saponificarea sebumului si usureaza extractiile.
  2. DEZINCRUSTAREA DIN PRODUS  este o tehnica moderna si mult mai eficienta de a pregati fata pentru extractii. La aceasta etapa vom folosi: Mousse del Mare all’Uva, Foglie di vite si film osmotic. Initial, se aplica  pe fata Foglie di vite inmuiata in tonic Balancing Tonner. Se amesteca Mousse di Mare all’ Uva  cu apa calda. Se aplica in strat gros ocolind  zona ochilor (se vor aplica pad-uri). Apoi se aplica peste aceasta masca film osmotic sau folie de plastic, care are rol ocluziv pentru a pastra temperatura mastii si pentru o mai buna penetrare a produsului. Se lasa sa actioneze  5-10 minute. Se indeparteaza masca pe portiuni in functie de zona in care se vor efectua extractiile
 6. Dupa extractii se tonifica fata cu lotiunea tonica si antiseptica Pure Solution Balancing Tonner.
 7. Se aplica continutul unei fiole Facial Equilibrant Oily Skins prin masaj usor.
 8. Se aplica masca Pure Solutions Balance Mask pe fata si pe gat evitand zona ochilor si a buzelor. Pentru a evita ca masca sa se usuce foarte tare si pentru a a da un efect mai puternic ajutand incredientii activi sa penetreze mai repede in piele, se aplica deasupra Foglie di Vite inmuiata in tonic Pure Solution Balancing Tonner. Masca se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se sterge cu manusi umezite in apa.
 9. Se aplica  Eye Contour Gel Cream pentru ochi.
 10. Crema de final a tratamentului va fi Pure Solution Balance Fluid.

Produse Necesare:

 1. Bio Douce / Deep Cleansing Oil
 2. Pure Solution Cleansing Gel
 3. Balancing Toner
 4. Soft Refiner
 5. Foglie di vite
 6. Facial Equilibrant Oily Skins
 7. Pure Solutions Balance Mask
 8. Eye Contour Gel Cream
 9. Pure Solution Balance Fluid

Produse Optionale:

 1. AHA Skin Cleanser
 2. AHA Glycolic Treatment
 3. Mousse di Mare all’ Uva

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Pure Solution Cleansing Gel 150ml - demachiant tip gel
 2. Pure Solution Balancing Toner 250ml - tonic astringent  pentru tenul gras
 3. Akno Control Lotion 250ml - lotiune tonica adresata tenului acneic
 4. Pure Solution Corrective Cream 50ml - se aplica la nivel local pe pustule si pe zona afectata de acnee.
 5. Pure Solution Balance Fluid 50ml - crema de zi si de noapte care are rolul de a regla secretia glandelor sebacee si de a inlatura aspectul lucios al pielii
 6. Oil Free Moisturizing Gel 50ml - crema pentru ten gras si deshidratat
 7. CONCEALING PENCIL - creion corector destinat tenului acneic si gras ce trateaza si acopera imperfectiunile create de acnee
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii