Pure Solution - Ten Acneic

TRATAMENTE COSMETICE

Pure Solution - Ten Acneic

Tratament Pure Solution - Pentru tenul  acneic

Acest tratament este destinat tenului gras si hiperseboreic. Bruno Vassari a creat un tratament cu adevarat spectaculos prin care se indeparteaza secretia de sebum, ce protejeaza si incetineste procesul de imbatranire a pielii.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio douce sau Deep Cleansing Oil.
 2. Pentru a curata tenul de make-up si de impuritati vom folosi gelul demachiant Pure Solution Clensing Gel. Stergem fata si decolteul cu manusa umezita in apa.
 3. Vom tonifica fata cu Akno Control Lotion prin tapare pentru a nu intinde infectia. Acest produs se foloseste pentru a stabiliza infectia.
 4. Se realizeaza peelingul chimic cu  produsele AHA. Vom curata fata si decolteul si-l vom pregati pentru etapa urmatoare cu ajutorul lotiunii AHA Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiola Aha Glycolic Treatment. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fara a o irita. Dupa 5-7 minute, se va curata peelingul cu manusa inmuiata in apa.
 5. In acest caz dezincrustarea se efectueza obligatoriu cu ajutorul mastii Mousse di Mare all’ Uva. Initial, se aplica  pe fata Foglie di vite inmuiata in tonic Akno Control Lotion. Se amesteca Mousse di Mare all’ Uva cu apa calda. Se aplica in strat gros ocolind  zona ochilor (se vor aplica pad-uri). Apoi se aplica peste aceasta masca film osmotic sau folie de plastic, care are rol ocluziv pentru a pastra temperatura mastii si pentru o mai buna penetrare a produsului. Se lasa sa actioneze 5 minute.
 6. Se indeparteaza masca pe portiuni in functie de zona in care se vor efectua extractiile. Se va face ionizare cu ajutorul ionizatorului si a gelului pentru ten gras. Se aplica o fiola concentrat Facial Equilibrant Oily Skins prin masaj usor pentru a nu stimula glandele sebacee.
 7. Se aplica masca Pure Solutions Balance Mask pe fata si pe gat evitand zona ochilor si a buzelor. Vom aplica o masca pentru  zona ochilor  Eye Contour Mask. Pentru a evita ca masca sa se usuce foarte tare si pentru a da un efect mai puternic ajutand incredientii activi sa intre mai repede in piele, se aplica deasupra Foglie di Vite inmuiata in tonic Akno Control Lotion. Masca se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se strege cu manusi umezite in apa.
 8. La final, se aplica Eye Contour Gel Cream pentru ochi, iar pentru fata se va aplica Pure Solution Balance Fluid sau Oily Free Moisturizing pentru tenul gras si deshidratat.

Produse Necesare:

 1. Bio Douce / Deep Cleansing Oil
 2. Pure Solution Cleansing Gel
 3. Akno Control Lotion
 4. AHA Skin Cleanser
 5. AHA Glycolic Treatment
 6. Foglie di vite
 7. Mousse di Mare all’ Uva
 8. Facial Equilibrant Oily Skins
 9. Pure Solutions Balance Mask
 10. Eye Contour Gel Cream
 11. Pure Solution Balance Fluid sau
 12. Oil Free Moisturizing Gel

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Pure Solution Cleansing Gel 150ml - demachiant tip gel
 2. Pure Solution Balancing Toner 250ml - tonic astringent  pentru tenul gras
 3. Akno Control Lotion 250ml - lotiune tonica adresata tenului acneic
 4. Pure Solution Corrective Cream 50ml - se aplica la nivel local pe pustule si pe zona afectata de acnee.
 5. Pure Solution Balance Fluid 50ml - crema de zi si de noapte care are rolul de a regla secretia glandelor sebacee si de a inlatura aspectul lucios al pielii
 6. Oil Free Moisturizing Gel 50ml - crema pentru ten gras si deshidratat
 7. CONCEALING PENCIL - creion corector destinat tenului acneic si gras ce trateaza si acopera imperfectiunile create de acnee
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii