Kianty Botox - tratament de reducere a ridurilor

TRATAMENTE COSMETICE

Kianty Botox - tratament de reducere a ridurilor

Gama “Kianty Botox“ este un tratament revolutionar cu un efect similar Botoxului de estompare si reducere a  ridurilor. 

Pielea noastra realizeaza miscari care sunt induse de catre contractiile musculare subcutanate. De fiecare data cand fata noastra isi schimba expresia muschii  strang sau relaxeaza pielea de deasupra lor ajungandu-se astfel in timp la aparitia ridurilor . De asemnea, pe langa aceste contractii zilnice ale musculaturii trebuie sa adaugam si factorii externi ca soarele, frigul, poluarea, stresul, alimentatia necorespunzatoare,  procesul de imbatranire, toate acestea lasand urme vizibile asupra pielii. Cele mai afectate zone sunt conturul ochilor, pielea din jurul nasului si a gurii si spatiul dintre sprancene.

Imobilizarea muschilor faciali diminueaza semnificativ aparitia ridurilor. Prima metoda aplicata a fost injectarea unei toxine, cunoscuta sub numele de Botox®, care actioneaza direct asupra musculaturii, “blocand–o“ pentru aproximativ 6 luni.

Toxina botulinica este o neurotoxina,  produsa de o bacterie “Clostridium botulinum” care cauzeaza o intoxicatie alimentara severa, dar care are utilizare in medicina si in cosmetica pentru netezirea ridurilor.

Pentru ca un muschi sa se contracte este necesara eliberarea unei molecule denumite acetylcholine din terminatia nervoasa in muschi. Neuronii sunt in contact cu muschii prin intermediul unei proteine complexe denumita SNARE formata din proteinele : SNAP-25, VAMP si SINTAXIN.  Cand exocitoza este produsa, proteina SNAP-25 conecteaza VAMP pozitionat in veziculele ce contin molecula acetylcholine cu proteina SINTAXIN care este plasata in membrana neuronala. Aceasta uniune permite transmisia neuronala contractand astfel muschiul.

Toxina botulinica evita eliberarea acetylcholinei, astfel ca nu mai exista semnal nervos si muschiul nu se mai contracta.  Cand toxina penetreaza pielea, legaturile dintre cele doua lanturi se rup,  proteina SNAP-25  se disociaza si astfel se evita eliberarea acetylcholinei si bineinteles contractia musculara. Aceasta disociatie este temporara, iar acest proces este reversibil pentru ca in 3 -6 luni noi terminatii active se nasc si contractiile musculare revin.

Injectia cu toxina botulinica are efecte secundare care trebuiesc luate in considerare:

 1. are efect numai asupra ridurilor de mimica;
 2. se poate imprastia si catre alti muschi
 3. cauzeaza roseata, mancarimi, inflamatii
 4. discomfort functional
 5. asimetrie etc

In afara altor posibile efecte negative  ale injectarii unei toxine otravitoare in corpul nostru, putem observa ca mimica faciala se schimba dupa injectare, devenind artficiala si fara expresivitate.

Procedura de realizare a tratamentului:

Pachetul contine produse care pot fi utilizate la realizarea a 5 tratamente.

Kianty Botox este un tratament cu rezultate de lunga durata insa vizibile inca de la prima sedinta de tratament. Tratamentul efectuat in salon trebuie continuat acasa cu linia de home-use Kianty Botox pentru eficientizarea si pastrarea rezultatului obtinut in salon. Sugeram pentru obtinerea unor rezultate extraordinare efectuarea a minim 5 tratamente in salon, cate una pe saptamana.

 1. Se demachiaza ochii si buzele cu ajutorul lotiunii Bio douce.
 2. Se indeparteaza machiajul si impuritatile cu Nettare D’Uva.
 3. Se tonifica tenul cu Pioggia di Vigna.
 4. Se realizeaza peelingul cu Frappe di Vite sau un peeling chimic cu ajutorul produselor AHA. Vom curata fata si decolteul si- l vom pregati pentru etapa urmatoare cu ajutorul lotiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiola Aha Glycolic Treatment. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fara a o irita. Dupa 5-7 minute, se va curata peelingul cu manusa inmuiata in apa. Se recomanda ca din cele 5 sedinte de tratamente doua sa se realizeze cu peelingul chimic pentru o curatare perfecta si o mai buna penetrare a ingredientilor activi.
 5. Se aplica cu pensula pe fata Lift Ox Serum.  Apoi se desface masca Lift-Ox Mask. Fiecare bucata de masca trebuie inmuiata in Lift- Ox Serum si apoi aplicata pe zonele fetei asa cum am aratat in imaginile de mai sus. Pentru a imbunatati rezultatul lasam cateva minute masca Lift- Ox Mask astfel preparata pana sa aplicam masca Bacco e Venere. Recomandam sa incepeti aplicarea benzilor de masca din frunte.
 6. Peste masca Lift –Ox Mask se va aplica incet fara sa modificam pozitia benzilor aplicate Bacco e venere. Se lasa timp de 15-20 de minute. Masca se va indeparta incepand din jurul gatului.
 7. Se aplica crema pentru conturul ochilor Eye Lift Ox.
 8. Se finalizeaza tratamentul prin efectuarea unui masaj usor cu Serum Vite.

Se recomanda Clientilor

 1. Folosirea acasa a liniei Kianty Botox: Vita-Vite; Serum-Vite; Enox; Eye Lift-Ox
 2. Sa bea 2 litri de apa pe zi;
 3. Sa manance sanatos si sa nu fumeze
 4. Sa evite expunerea la temperaturi prea scazute ori prea ridicate;
 5. Sa doarma minimum 7-8 ore
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii