Kianty Anti-Age SPA - pentru pielea flasca

TRATAMENTE COSMETICE

Kianty Anti-Age SPA - pentru pielea flasca

Tratament Anti-age Spa Kianty pentru fermitate pentru Pielea Flasca

Acest tip de tratament este indicat pielii cu tendinta de flasciditate pentru a reda elasticitatea, tonusul si flexibitatea pielii Este recomandat sa se realizeze o data pe saptamana in functie de aspectul fetei putandu-se intensifica sau putandu-se realiza la intervale mai mari de timp in functie de necesitatile fetii. Complexul de alge marine impreuna cu extractul de struguri regenereaza, revitalizeaza, da fermitate pielii si o protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se demachiaza ochii si buzele cu Bio-douce sau Deep Cleansing Oil
 2. Se sterge cu grija fata, gatul si umerii cu Nettare d´Uva pentru a elimina toate impuritatile pielii. Se indeparteaza cu apa din abundenta si se tonifica cu Pioggia di Vigna.
 3. Se realizeaza un peeling usor cu Frappé di Vite pentru indepartarea celulelor moarte si pentru a ajuta pielea sa absoarba mai bine substantele active din produsele ce se vor aplica ulterior. Dupa efectuarea peelingului il indepartam cu apa din abundenta, eventual prin folosirea unor manusi din prosop umezite.
 4. Se realizeaza dezincrustarea si extractiile cu ajutorul mastii Mouse de Mare all'Uva
 5. Aplicam prin masaj usor Lacrima d'Uva.
 6. Se realizeaza masajul facial cu Vitalizing Massage Cream.
 7. Se prepara masca Firming Modeling Mask si se aplica lasandu-se sa actioneze circa 20 min. Pentru a prepara masca amestecam intr-un bol produsul cu circa 95ml de apa si amestecam cu o spatula pana devine de o consistenta cremoasa si omogena. Atentie aceasta operatiune precum si aplicarea mastii se va face cat mai rapid posibil. In cazul in care clienta nu are obiectii, aceasta masca se pot aplica si pe ochi si gura pentru un rezultat mai intens si o senzatie racoritoare. Dupa trecerea celor 20 min masca se indeparteaza dintr-o bucata devenind similara unui plastic.
 8. Pentru conturul ochilor se aplica Eye Lift - OX.
 9. Pentru a finaliza tratamentul aplicam cu ajutorul unui masaj usor crema Paté d'Uva/Mosto  atat pe fata cat si pe gat si umeri, in functie de tipul de ten

Produse Necesare:

 1. Nettare d'Uva
 2. Pioggia di Vigna
 3. Frappé di Vite
 4. Lacrima d'Uva
 5. Firming Modeling Mask
 6. Mousse di Mare all’Uva
 7. Foglie di Vite
 8. Eye Lift - OX
 9. Paté d´Uva / Mosto
 10. Vitalizing Massage Cream
 11. Bio-douce

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Nettare d’Uva
 2. Pioggia di Vigna
 3. Frappé di Vite
 4. Eye Lift Ox 
 5. Mosto
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii