Body Energy - Fast Slim

TRATAMENTE COSMETICE

Body Energy - Fast Slim

Fast Slim Tratamentul cu benzi Bruno Vassari

Tratament cu efectele imediate, recomandat a fi inclus In tratamentele de slabire intensiva datorita rezultatelor lui spectaculoase. El poate fi de asemenea executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui  tratamentul rapid de slabire. Se recomanda efectuarea lui de doua ori pe saptamana timp de o luna si jumatate. Dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut circa 1cm-4cm in talie si 0,5-2cm pe solduri. Se va masura clienta atat la inceperea tratamentului cat si la sfarsit pentru a se observa rezultatele notabile ale acestui tratament.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Inaintea inceperii tratamentului ar trebui sa notam masurile clientului nostru pe fisa sa pentru a verifica rezultatele spectaculoase ale tratamentului.
 2. Se realizeaza peelingul prin amestecarea unei masuri de Il Sale E L’uva cu o masura ulei Massage Body Oil si se maseaza pe zona de tratat.
 3. Dupa uscarea pielii se aplica un masaj cu Thermo-activ Cream pana cand se absoarbe complet. Aceasta crema va stimula circulatia sanguina si va creste temperatura epidermei, motiv pentru care clientul trebuie atentionat asupra senzatiei de caldura, rosetii sau mancarimii care poate sa apara.
 4. Inainte de utilizare bandajele se umezesc cu apa apoi se amesteca produsul Ederalis cu apa (trei masuri de apa la una de Ederalis). Se umezesc bandajele elastice cu amestecul realizat si se aplica bandajele pe zona ce urmeaza a fi tratata, si se lasa 30 minute. In timpul realizarii tratamentului, clienta nu trebuie acoperita cu prosop, deoarece senzatia de frison se va intensifica.In aceasta etapa se produce o scadere a temperaturii corpului si, de asemenea, o irigatie a tesuturilor profunde. Pe aceasta dubla actiune se sprijina rezultatul spectaculos al acestui tratament. Clientul va avea senzatia de frisoane puternice.  De asemenea, grasimea solida va deveni lichida datorita actiunii Ederalisului si va fi eliminata pe cale naturala.
 5. Dupa expirarea timpului se scot bandajele elastice si pielea se usuca prin stergere cu o manusa de prosop.
 6. Aplicati Intensive Firming Gel fara masaj, pentru a evita incalzirea suprafetei tratate.
 7. Nu se recomanda realizarea altui tratament dupa efectuarea sedintei de Fast Slim.

Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.

Produse Necesare:

 1. Il Sale E L'uva 
 2. Massage Body Oil 
 3. Thermo-activ Cream
 4. Ederalis  
 5. Intensive Firming Gel 

Alte Produse:

 1. Bol
 2. Bandaje elastice
 3. Manusa din prosop
 4. Folie de plastic

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Thermo-Active 200ml
 2. Intensive Firming Gel 200ml
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii