Body Energy - Cellu Slim

TRATAMENTE COSMETICE

Body Energy - Cellu Slim

Cellu - Slim Tratament Corporal Soc Impotriva Celulitei si de Slabire Intensiva

In acest tip de tratament sunt foarte importante etapele ce trebuiesc parcurse deoarece fiecare din ele are o eficacitate concreta si bine determinata. In acest fel se obtine un rezultat optim de la inceputul programului de tratament. Substantele active din produs stimuleaza circulatia sanguina, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism si activeaza functionarea organismului mineralizandu-l. Se adauga un complex thermo activ care degradeaza grasimile si pregateste pielea pentru o puternica absorbtie a produsului aplicat in urmatoarea etapa, ca de exemplu lipozomii de teofillina care dizolva acumularile adipoase. 

Se recomanda doua sedinte pe saptamana timp de doua luni si apoi cate o sedinta de intretinere la fiecare 15 zile.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Aplicati IL SALE E L’UVA, amestecata anterior cu o doza de MASSAGE BODY OIL si masati.  Excesul de peeling se indeparteaza cu o manusa de prosop umezita cu apa calduta.
 2. Se aplica concetratul corporal LIPOSOMAS ANTICELULITICO pe zona de tratat si se maseaza pana la penetrarea lui totala.
 3. Pe pielea curata se aplica THERMO-ACTIV CREAM care, prin masare usoara va conferi caldura corpului si o activare a circulatiei sanguine.
 4. Se prepara CELLULITE BODY MASK: intr-un recipient (bol) se introduc 6-8 linguri de produs (aproximativ 100gr). Se adauga apa calduta si 1 doza de EDERALIS (50ml) putin cate putin pana ce se obtine o pasta densa si omogena. Numarul de linguri sau doza se poate modifica in functie de suprafata ce trebuie acoperita si volumul clientului.
 5. Crema obtinuta este aplicata pe piele cu o spatula, pensula sau mana, si se acopera suprafata cu o folie subtire de plastic sau film osmotic  cu scopul de a permite absorbtia oligoelementelor pe de o parte si, pe alta parte, pentru a favoriza eliminarea toxinelor.
 6. Introduceti clienta in patura termica, tunel cu infrarosu sau capsula si lasati sa actioneze timp de 30 – 40 minute.  Eliminati apoi produsul cu o spatula si excesul ramas cu buretii sau manusi umezite. 
 7. Pentru a stabiliza efectul tratamentului cu concetrat, se executa un masaj de 5 minute cu crema anticelulitica ANTI-CELLULITE MASSAGE CREAM.

Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.

Produse Necesare:

 1. Il Sale E L'uva 
 2. Massage Body Oil 
 3. Thermo-activa Cream
 4. Ederalis
 5. Cellulite Body Mask
 6. Concentrado Corporal Liposomas Anticelulitico
 7. Anti-cellulite Massage Cream

Alte Produse:

 1. Spatula
 2. Manusa din prosop
 3. Folie fina de plastic
 4. Film osmotic patura electrica
 5. Tunel cu infrarosu sau capsula

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Body Refiner
 2. Thermo-Active 200ml
 3. Celluli-Firm / Celluli-Firm Serum
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii