Body Energy - Breast Firm

TRATAMENTE COSMETICE

Body Energy - Breast Firm

Breast - Firm Tratament pentru fermitatea sanilor Bruno Vassari

Sanii sunt alcatuiti din glandele mamare si tesut adipos situat deasupra muschilor p+ectorali. Odata cu inaintarea in varsta greutatea corporala se modifica, intervine sarcina si alaptarea astfel ca elesticitatea si fermitatea pielii se diminueaza  iar sanii nu se mai pot sustine pe muschii pectorali si sunt trasi in jos de propria greutate, singurul suport al lor il reprezinta practic pielea.

Tratamentul de fermitate a sanilor Bruno Vassari consta atat intr-un numar de 10-12 sedinte de impachetari ce se realizeaza in cadrul salonului de infrumusetare cat si in utilizarea zilnica obligatorie acasa a produsului Bust Beauty Gel.

Procedura de realizare a tratamentului:

  1. Se realizeaza un masaj usor circular in jurul sanilor cu 1/2 fiola Corporal Tenso Busto si Firmalia
  2. Se prepara Cellulite Body Mask cu apa si se aplica pe zona sanilor. Se lasa 30 min fara sa introducem clienta in patura termica.
  3. La final se aplica Bust Beauty Gel. 

Este obligatorie utilizarea acasa pentru intretinerea  tratamentului din salon si pentru obtinerea de rezultate optime Bust Beauty Gel 100ml. Se aplica dupa dus prin masaj usor. Bust Beauty Gel de la Bruno Vassari este un gel de fermitate a bustului  care realizeaza un lifting cosmetic al sanului printr-un puternic efect tensiogen. Modeleaza si da fermitate sanului, il hidrateaza, revitalizeaza si imbunesteste rezistenta tesutului.

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

  1. Bust Beauty Gel
Tratamente Recomandate
Produse Recomdante pentru Acasa
Beneficiaza de promotii