Body Energy - Bio Firm

TRATAMENTE COSMETICE

Body Energy - Bio Firm

Bio - Firm Tratament Corporal Soc Pentru Intarire Corporala

In acest tratament se folosesc masti cu extract de alge marine care transmit prin tesutul cutanat concentratul de oligoelemente din alge. Produsul mai contine si alte substante active ca de exemplu siliciu organic, agenti hipotermici si extract de iedera, care au scopul de a intari epiderma. De obicei sedintele vor avea loc o data sau de doua ori pe saptamana timp de doua luni fiind urmate de un tratament de intretinere la fiecare cinsprezece zile.

Procedura de realizare a tratamentului:

 1. Se va incepe prin realizarea  pelingului  cu  Il Sale E L'uva, amestecata anterior aplicarii cu Massage Body Oil si masati. Se elimina excesul cu o manusa de prosop umezita cu apa.
 2. Pe pielea uscata se aplica prin masaj Concentrado Corporal Reafirmante  si se maseaza pana la patrunderea lui completa in piele.
 3. Urmeaza un masaj de 10 minute pentru fermitate cu Firmalia pentru musculatura.
 4. Se prepara Cellulite Body Mask: intr-un recipient se introduc 6 linguri de produs, o doza de lotiune tonica Ederalis si apa rece putin cate putin pana ce se obtine o crema cu o consistenta adecvata. Se aplica si se lasa sa actioneze 25 minute fara a acoperi clientul decat cu folia de plastic.
 5. Dupa expirarea timpului se inlatura masca cu ajutorul unei spatule si excesul de masca cu ajutorul unei manusi din prosop imbibate In apa calduta.
 6. Tratamentul se termina prin aplicarea Intensive Firming Gel.

Efectuarea tratamentului dureaza intre 50-60min.

Produse Necesare:

 1. Il Sale E L'uva  
 2. Massage Body Oil 
 3. Concentrado Corporal Reafirmante
 4. Ederalis 
 5. Cellulite Body Mask  
 6. Firmalia 

Alte Produse:

 1. Manusi de prosop
 2. Folie de plastic
 3. Film osmotic
 4. Spatula

Produse pentru Continuarea Tratamentului Acasa:

 1. Slim and Firm Body Treatment
 2. Intensive Firming Gel
 3. Body Refiner


Tratamente Recomandate
Beneficiaza de promotii