Trainerul international Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, in vizita in Romania!

PRODUSE COSMETICE

Trainerul international Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, in vizita in Romania!2 Noiembrie 2015

Beauty One in colaborare cu trainerul international Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, au organizat in luna octombrie 4 seminarii de exceptii in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca si Timisoara. Evenimentele s-au adresat celor interesati sa isi consolideze, sa isi dezvolte si sa descopere noi tehnici de lucru in cosmetica profesionala faciala si corporala si au strans numerosi specialisti din domeniu.

Participantii au avut sansa sa descopere cele mai eficiente produse si terapii, trainer-ul international Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, efectuand doua dintre cele mai revolutionare tratamente faciale: Glyco System –un peeling chimic pentru toate tipurile de ten si Intensive Whitening – terapie intensiva pentru tenul cu probleme depigmentare. Tot in cadrul seminarului a avut loc si lansarea noii linii pentru ingrijire, slabire si efect anticelulitic, Body Care. Aceasta gama reprezinta o noua dimensiune in remodearea corporala. Schimba, reinnoieste si imbunatateste in mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei si combaterea in mod eficient a celulitei.

Tratamentul Sculpt Plaster ce face parte din gama Body Care a fost prezentat si efectuat de catre Pilar Gutierrez si a impresionat toti invitatii cu rezultatele oferite. Sculpt Plaster este un tratament pe baza de masca gipsata, anticelulitic, de slabire si remodelare ce foloseste o tehnica revolutionara bazata exclusive pe proprietatile ocluzive ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase intr-o maniera non-invaziva. Ajuta la penetrarea rapida in piele a principalelor ingrediente active, in timp ce actiunea sa termica stimuleaza circulatia si imbunatateste aspectul celulitei nodulare.

Evenimentul a fost un real succes, aceasta a fost parerea unanima a tuturor celor prezenti, ei avand oportunitatea sa invete lucruri noi, sa socializeze si sa faca schimb de impresii despre domeniul beauty in care activeaza.

Devenita deja o traditie, Campania “Bruno Vassari te trimite la Barcelona” se relanseaza si anul acesta cu conditii de participare extrem de avantajoase. Urmariti paginile de facebook Bruno Vassari si Beauty One si aflati toate informatiile!

Vezi toate stirile
Beneficiaza de promotii