Campania �Bruno Vassari te trimite la Barcelona�

GALERIE FOTO

Campania �Bruno Vassari te trimite la Barcelona�2015

Brandul de produse profesionale Bruno Vassari rasplateste fidelitatea clientilor sai si investeste in educatia continua a acestora. Campania “Bruno Vassari te trimite” a devenit deja o traditie prin care clientii Bruno Vassari au oportunitatea de a castiga o excursie in Barcelona, imbinand placerea de a vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Europa cu un training intensiv la sediul central Bruno Vassari.

Editia de anul acesta a fost cu atat mai deosebita intrucat echipa care a plecat la Barcelona insotita de reprezentantii Beauty One a fost compusa din 20 de persoane. Castigatorii campaniei si-au putut insusi cele mai revolutionare tratamente in domeniu si au avut parte de un training intensiv sustinut de cei mai buni traineri internationali Bruno Vassari.

Mai mult decat atat, castigatorii editiei s-au putut relaxa vizitand cele mai frumoase locuri din Barcelona care atrag anul mii de turisti.

Datorita succesului inregistrat in editiile precedente, campania “Beauty One si Bruno Vassari te trimit la Barcelona” se relanseaza si anul acesta cu conditii de participare mai avantajoase, gandite in asa fel incat sa intre in program cat mai multi clienti. Perioada de desfasurare a concursului este 1 noiembrie 2015- 31 iulie 2016 si se adreseaza saloanelor ce achizitioneaza produse Bruno Vassari.

Ce include excursia:

Bilet de avion + Cazare pentru o singura persoana
Vizita si training la Sediul Central Bruno Vassari

Vezi toate galeriile
Beneficiaza de promotii