Bruno Vassari – De 10 ani “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”

GALERIE FOTO

Bruno Vassari – De 10 ani “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”08 Mai 2017

Brandul Bruno Vassari se mentine in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”.

Distribuit de 10 ani in Romania de catre Beauty One, Bruno Vassari se bucura de atentia profesionistilor din domeniul esteticii profesionale inca din 2007 atunci cand a cucerit pentru prima data piata de infrumusetare, fiind cel mai utilizat si apreciat brand de cosmetice profesionale faciale si corporale din saloanele si centrele estetice din Romania.

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania, a participat pentru a doua oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice, cat si cu tehnologiile de ultima generatie din portofoliu, castigand si premiul pentru Eximia care a fost desemnat “Cel mai bun echipament in slabirea profesionala”. Doctorul Catalin Enachescu a fost alaturi de echipa Beauty One, sustinand o prezentare despre cele mai noi si inovatoare terapii in rejuvenarea faciala si remodelarea corporala.

A IX-a editie a Congresului International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de referinta pentru profesionistii si specialistii din domeniul esteticii medicale care se diferentiaza prin abordarea medicinei anti-aging bazata pe dovezi si prezentari stiintifice asociate cu workshop-uri sustinute de medici si specialisti in estetica profesionala.

Vezi toate galeriile
Beneficiaza de promotii