"Beauty Exhibition-2017” Moldexpo Chisinau

GALERIE FOTO

"Beauty Exhibition-2017” Moldexpo Chisinau14 Martie 2017

Principalul eveniment profesional al industriei de frumusețe din Republica Moldova - „Beauty Exhibition-2017” - a fost lansat la Moldexpo. De aceasta data si-au dat intalnire producatori si participanti din Republica Moldova, Romania, Liban, Italia, Ucraina si alte tari, cu scopul de a participa la cea de-a XX-a editie a expozitiei internationale spcializate in cosmetice, parfumerie si echipamente pentru saloanele de frumusete. Bruno Vassari a avut deosebata placere de a participa la acest eveniment.

Au fost 4 zile intense in care specialistii Bruno Vassari au oferit consultatii, diagnosticare si tratament vizitatorilor. Tratamentele si procedurile au fost efectuate in vederea solutionarii problemelor estetice depistate in urma diagnosticarii.

Bruno Vassari se ocupa de sanatatea si frumusetea naturale a tenului, iar in cadrul „Beauty Exhibition-2017” am urmarit sa oferim informatii utile si esentiale pentru o piele impecabila.

Miss Moldova a fost ne-a onorat cu prezenta, fiind una dintre iubitoarele brandului Bruno Vassari.

Alaturi de prietenii si colaboratorii nostri Daria Room am putut fi prezenti la emisiunea "Seara Perfecta", unde ne-am putut destainui.

 

Vezi toate galeriile
Beneficiaza de promotii