Despre Bruno Vassari

PRODUSE COSMETICE

Despre Bruno Vassari

O noua era in cosmetologia profesionala

Bruno Vassari – De peste 15 ani “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”

Brandul Bruno Vassari se mentine in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale” in 2017.

Bruno Vassari a fost ales ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor (anticelulitice, de slabire, lifting facial non-chirurgical, anti-age si anti-rid etc.) - acestea avand rezultate imediate chiar din prima sedinta - precum si pentru inovatia permanenta prin fabricarea unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu.

Cosmeticele profesionale BRUNO VASSARI cuprind game pentru toate problemele tenului si corpului:

  • Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox, produse ce au la baza o tehnologie revolutionara pentru tratamente corporale si faciale: vinoterapia bazata pe extracte de sambure de struguri bogat in polifenoli.
  • Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si probleme ale tenului: Gamele Anti-stress (tenul tanar), AHA, Whitening (pentru tenul pigmentat), Pure Solution (ten gras si acneic), Skin Comfort (ten sensibil), Normal and Mixed Skin (ten normal si mixt), Lab Division Collagen Booster (ten matur), Lab Division Glyco System (toate tipurile de ten), Lab Division HA50X (toate tipurile de ten).
  • Cell Active - primul tratament cosmetic complet bazat pe celule steam extrase din radacinile arborelui de sequoia si din floare de vita de vie
  • Tratamentele corporale Body Care – reinnoieste si imbunatateste in mod vizibil aspectul pielii
  • Aqua Genomics - cea mai eficienta gama de produse cosmetice destinate hidratarii tarii, intrucat formula sa contine cele mai inovative si eficiente ingrediente active
  • Glyco System - Peeling chimic si hidratare intr-un singur tratament
  • Collagen Booster - Complex inovator de peptide (care stimuleaza productia de colagen), vitaminele C si E cu putenic efect antioxidant si anti-age.
  • HA50X - Terapia intensiva cu o concentratie foarte ridicata de acid hialuronic pentru hidratare si lifting instant

Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii. In prezent, Bruno Vassari este cel mai apreciat si mai utilizat brand de cosmetice profesionale din Romania.

 

POVESTEA BRUNO VASSARI
Frumusetea ta. Misiunea noastra.


Bruno Vassari a fost fondat in anul 1984 de catre un grup de profesionisti din lumea cosmeticelor, marketingului si al afacerilor, care au decis sa creeze un nou brand de produse cosmetice pentru piata profesionala. Din acest motiv, au fost inspirati de clasicii italieni si, printre ei, de Giorgio Vasari, un mare pictor, sculptor si arhitect popular din secolul al XVI-lea. La fel ca si acesta, profesionistii au dorit sa se rupa de trecut si sa inceapa o noua era a produselor de pe piata profesionala a infrumusetarii.

Asa s-a nascut brandul si si-a stabilit sediul central in Barcelona, Spania. In urmatorii ani a crescut pana a devenit ceea ce cunoastem astazi drept: BRUNO VASSARI.

In anul 1992, a fost creat departamentul de export iar concomitent, au fost sustinute primele cursuri in centrul de formare. Cativa ani mai tarziu, Bruno Vassari a fost lansat si pe piata asiatica coincizand cu prima participare la expozitiile internationale COSMOPROF atat in Bologna cat si in Hong Kong.

Produsele Bruno Vassari au fost lansate pe piata, linie cu linie, incepand cu linia Body Energy, urmata de lini AHA, White, Liposomas Complex, Active Purifying, Skin Comfort, Anti-Stress, pana in 2002 cand linia Kianty a fost lansata iar Bruno Vassari a devenit pionier in produsele de vinoterapie si tratamentele sale. O experienta indelungata si o prezenta internationala puternica sustin Bruno Vassari ca brand lider in cosmetica profesionala.

Inainte de a dezvolta un nou produse, specialistii Bruno Vassari fac o analiza exhaustiva a pietei pentru a fi constienti de toate nevoile si imbunatatirile pe care canalul profesional le poate cere. Atat departamentul de marketing, cat si departamentul de vanzari sunt in continua legatura cu clientii din intreaga lume fiind de asemenea, la curent cu noutatile lansate pe piata produselor cosmetice si chiar cu cele care nu au fost lansate inca. Toate aceste informatii impreuna cu eforturile puternice de selectare a celor mai bune si mai inovatoare materii prime, precum si a celor mai elegante si mai moderne ambalaje, au transformat Bruno Vassari intr-un reper pe piata de cosmetice profesionale. Procesul de selectare a materiilor prime se bazeaza pe un contact continuu cu furnizorii, precum si pe o vizita constanta la toate expozitiile de produse cosmetice. Odata ce ingredientele active principale sunt selectate si testate, procesul de productie incepe in laboratorul Bruno Vassari, certificat cu ISO si Ecocert. In plus, fata de tot procesul de productie, exista si un efort si investitii extraordinare facute de Bruno Vassari pentru a pozitiona marca ca un reper de calitate si eficacitate, cu rezultate vizibile de la prima aplicare. Acesti factori de succes sunt cheia pentru ca brandul sa fie gasit in cele mai bune saloane de infrumusetare si SPA-uri.

De la bun inceput, s-a urmarit consolidarea unei piete care nu a fost luata in considerare. Principalul avantaj competitiv al brandului ramane in faptul ca aceasta piata are cosmeticieni care garanteaza calitatea si siguranta produselor. Bruno Vassari, ca brand profesional, valorifica si apreciaza ingrijirea, motiv pentru care ofera clientilor cele mai bune tratamente de infrumusetare. Bruno Vassari considera, de asemenea, ca este foarte importanta instruirea constanta a esteticienilor si din acest motiv, exista un departament tehnic disponibil pentru toti distribuitorii sau clientii care ar putea avea nevoie de informatii. Mai mult, din acelasi motiv, fiecare tratament nou lansat pe piata vine cu toate materialele de formare si marketing pentru a sprijinii clientii din intreaga lume.

https://vimeo.com/37113620

 

Beneficiaza de promotii