Despre Bruno Vassari

PRODUSE COSMETICE

Despre Bruno Vassari

O noua era in cosmetologia profesionala

Bruno Vassari – De 10 ani “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”

Brandul Bruno Vassari se mentine in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale” in 2017.

Bruno Vassari a fost ales ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor (anticelulitice, de slabire, lifting facial non-chirurgical, anti-age si anti-rid etc.) - acestea avand rezultate imediate chiar din prima sedinta - precum si pentru inovatia permanenta prin fabricarea unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu.

Cosmeticele profesionale BRUNO VASSARI cuprind game pentru toate problemele tenului si corpului:

  • Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox, produse ce au la baza o tehnologie revolutionara pentru tratamente corporale si faciale: vinoterapia bazata pe extracte de sambure de struguri bogat in polifenoli.
  • Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si probleme ale tenului: Gamele Anti-stress (tenul tanar), AHA, Whitening (pentru tenul pigmentat), Pure Solution (ten gras si acneic), Skin Comfort (ten sensibil), Normal and Mixed Skin (ten normal si mixt), Lab Division Collagen Booster (ten matur), Lab Division Glyco System (toate tipurile de ten), Lab Division HA50X (toate tipurile de ten).
  • Cell Active - primul tratament cosmetic complet bazat pe celule steam extrase din radacinile arborelui de sequoia si din floare de vita de vie
  • Tratamentele corporale Body Care – reinnoieste si imbunatateste in mod vizibil aspectul pielii
  • Aqua Genomics - cea mai eficienta gama de produse cosmetice destinate hidratarii tarii, intrucat formula sa contine cele mai inovative si eficiente ingrediente active
  • Glyco System - Peeling chimic si hidratare intr-un singur tratament
  • Collagen Booster - Complex inovator de peptide (care stimuleaza productia de colagen), vitaminele C si E cu putenic efect antioxidant si anti-age.
  • HA50X - Terapia intensiva cu o concentratie foarte ridicata de acid hialuronic pentru hidratare si lifting instant

Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii.

In prezent, Bruno Vassari este cel mai apreciat si mai utilizat brand de cosmetice profesionale din Romania.

 

Beneficiaza de promotii